24 mei 2022

Start verkoop nieuwe seizoen

Als Vriend van Teis heb je voorrang in de voorverkoop

Er zijn dit seizoen natuurlijk nog prachtige voorstellingen te bewonderen in Teis, maar achter de schermen zijn we ook alweer druk bezig met het nieuwe theaterseizoen 2022-2023. Ben je Vriend van ons theater? Dan heb je een week voorrang in de voorverkoop en ontvang je je seizoensbrochure vanaf woensdag 25 mei thuis op de deurmat. Op dinsdag 31 mei begint dan de voorverkoop voor Vrienden van Teis. Woensdag 1 juni ontvangen andere trouwe bezoekers van Teis hun seizoensbrochure. Op dinsdag 7 juni start dan de reguliere verkoop voor de voorstellingen van het nieuwe seizoen en kan dus iedereen kaarten bestellen.

Let op: voor Vrienden geldt dat er bij het bestellen van kaarten eerst moet worden ingelogd in je account. Dit kun je doen door op onze site rechtsboven op 'Mijn tickets' te klikken. Hier log je in en ga je verder met het bestellen van kaarten. Heb je nog geen account? Dan kun je die aanmaken na het klikken op 'Mijn tickets'.

Vriend worden?
Nieuwsgierig naar alle voordelen van een lidmaatschap als Vriend van Teis? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie: https://www.theatergeertteis.nl/over-ons/vrienden

Geannuleerd 
De voorstellingen van Sjors van der Panne en Follow the Money zijn helaas geannuleerd. 

Brochure aanvragen
Wil jij zeker zijn dat je de brochure ook thuis ontvangt? Vraag hem dan aan via:

Brochure 2022/2023 aanvragen?