26 november 2021

Corona update

N.a.v. de persconferentie van vanavond (dinsdag 25 januari) mogen de theaters onder strikte voorwaarden weer open. Hierdoor kunnen we met vreugde mededelen dat de voorstelling Hoog Spel morgenavond doorgang kan vinden! Echter, houd er rekening mee dat er omwille van productionele en logistieke redenen meerdere voorstellingen wellicht geen doorgang kunnen vinden in de komende periode. Dit hoort u uiteraard z.s.m. van ons. Iedereen die in het bezit is van kaarten voor een voorstelling in de komende weken, wordt hierover per mail/brief geïnformeerd. Gelieve nadere berichtgeving hierover af te wachten. De Theaterkassa is tot nader order gesloten. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar: teis@stadskanaal.nl.

De maatregelen zullen in principe voor een periode van zes weken gelden. Over drie weken is er een nieuw weegmoment.

Blijf gezond en hopelijk tot binnenkort!

Maatregelen in het theater

De heropening van het theater gaat gepaard met een aantal voorwaarden:

- Bezoekers (vanaf 13 jaar) moeten een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dat betekent dat de 3G-regel weer gaat gelden en iemand een vaccinatie- of herstelbewijs of negatieve test moet kunnen tonen.

- Het dragen van een mondkapje is (bij verplaatsing) bij binnenkomst en in de foyer van het theater verplicht. Het mondkapje mag af als je zit.

- Houd 1,5 meter afstand.

- Onze horeca is geopend en moet, evenals het theater, om 22.00 uur sluiten.

Coronatoegangsbewijs

Bezoekers (vanaf 13 jaar) moeten een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dat betekent dat de 3G-regel weer gaat gelden en iemand een vaccinatie- of herstelbewijs of negatieve test moet kunnen tonen. We verwijzen u door naar de website van de Rijksoverheid om te lezen hoe u een coronatoegangsbewijs kunt regelen: www.rijksoverheid.nl/coronatoegangsbewijs