Online kijktips!

Helemaal coronaproof, maar vooral supergezellig!

Ben je inmiddels wel uitgespeeld met alle spelletjes in huis, heb je al je boeken uitgelezen en weet je niet meer wat je moet doen? Geniet dan van de mooiste jeugdvoorstellingen, gewoon thuis vanaf je eigen bank! Speciaal voor jou lanceren een aantal platforms online voorstellingen voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud. Van poppentheater en muziektheater tot aan bewegingstheater en dansvoorstellingen: voor ieder wat wils! Hieronder lichten we drie van deze platforms voor je uit.

Spring in het Orkest (NNO)

Om leerlingen uit het basisonderwijs ook in deze tijden kennis te laten maken met het NNO is er een nieuw online lesprogramma ontwikkeld, genaamd Spring in het Orkest. Leerkrachten en ouders kunnen hiermee gratis hun leerlingen of kinderen meenemen op een ontdekkingsreis door het orkest. Klik hier voor meer informatie.

Podiumkids Thuis

Podiumkids Thuis is hét nieuwe online platform waar alle mooie, spannende, ontroerende, avontuurlijke, muzikale en te gekke familievoorstellingen te zien zijn. Lekker met het hele gezin een online registratie bekijken van een bijzondere voorstelling. Klik hier voor meer info en natuurlijk alle voorstellingen!

Vakantietheater

Op dit platform wisselen voorstellingen voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar elkaar af. Zo kun je in de voorjaarsvakantie thuis genieten van heel veel jeugdtheatervoorstellingen voor iedereen! . Klik hier voor alle voorstellingen en een kleurrijke site!