Praktische informatie

Donderdag 25 november
Special
20:00 uur
€ 22,50
 
Coronatoegangsbewijs verplicht. Kijk op onze pagina 'Corona' voor de actuele maatregelen. - Inclusief consumptie.

Let op: kom op tijd voor uw consumptie vooraf (!). Bekijk ons nieuwsbericht "Horeca gesloten vanaf 20.00 uur" voor meer informatie.

De Wolf is weer in het land! Niet alleen op de Veluwe, maar ook in uw theater. Dat is niet voor iedereen goed nieuws. Bijvoorbeeld voor de grootmoeder van Broodkapje. “Als je dat dan weer hoort, lig je toch wat minder rustig in je bed”, verzucht de oude vrouw. Ook Broodkapjes moeder maakt zich zorgen: “Het komt nu wel heel dichtbij!” De drie Biggetjes zien de toekomst eveneens met gemengde gevoelens tegemoet. “Je zit toch wat minder lekker in je vel”, aldus big Ben. “Ja”, beaamt big Mac, “mijn broers Ben, Brother en ik liggen er ’s nachts gewoon wakker van, dat mag je gerust weten.” “Het gaat echt niet om mezelf hoor”, voegt moeder Geit daaraan toe, “maar ik heb toch al gauw een stuk of zeven kinderen om rekening mee te houden.” Alleen de Jager maakt zich geen zorgen: “Ik zie het zeg maar als een opportunity.”

Na het succesvolle Sneuwitje en een stuk of zeven dwergen keren Bert Visscher, Alina Kiers, Jan Veldman, Carmen Schilstra en Frank den Hollander terug in het theater met een nieuwe wervelende voorstelling boordevol vrolijke muziek, slecht zittende varkenspakken en schaapskleren. “Kinderen meer dan welkom!” benadrukt de Wolf lispelend, “yumyum!”

Geweest

Deel pagina: