Wegens het overweldigende succes van deze theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater. In dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen zij veel bekende kinderliedjes. De kinderen zingen en doen volop mee met de voorstelling. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 120 miljoen views op YouTube; een ongekend succes in Nederland.

In de nieuwe theatershow maken Juf Roos en Gijs zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan maar dan….. gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen? Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

Maak een mooie tekening in de Teis KidsClub!
Laat je kind een mooie tekening maken voor Juf Roos. De Teis KidsClub is geopend zaterdagmiddag in de Pleinzaal. Daar staan tekentafels vol met kleurplaten van Juf Roos! Kleur er eentje in, neem die mee de foyer in en stop hem voorafgaand aan de voorstelling in de mand. De tekening gaan gebruikt worden in de voorstelling!

Deel pagina: