Praktische informatie

Dinsdag 30 november
Dinsdag Matinee
14:00 uur
€ 17,50
 
Coronatoegangsbewijs verplicht. Kijk op onze pagina 'Corona' voor de actuele maatregelen.

Deze voorstelling kan helaas wegens de nieuwe corona-maatregelen niet doorgaan. Bezoekers worden hierover per mail/brief geïnformeerd. Gelieve nadere berichtgeving hierover af te wachten.

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd! Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger/ trompettist Michael Varekamp neemt je met zijn bluesy stemgeluid, samen met rijzende ster en chansonnière Tess van der Zwet (van de hitsingle Mon Paris!), mee door de straten van het bruisende Parijs.

Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om een aantal jaren daarna triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Louis Armstrong, Edith Piaff en Sydney Bechet.

In Swingin’ Paris toveren The Legends Michael Varekamp & Wiboud Burkens het theater om tot een romantische jazzkelder waar hits als ‘Petite fleur’, ‘It don’t mean a thing if it ain’t got that swing’ en ‘C’est si bon’ klinken tot in de kleine uurtjes.

Let op: Deze voorstelling is vanwege het coronavirus verplaatst naar deze datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Happy en sad blues in briljante arrangements

Telegraaf (★★★★)

Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong

NRC (★★★★)

Deel pagina: