De voorstelling van Van der Laan & Woe is verplaatst naar Cultuurhuis De Klinker te Winschoten. Bezoekers zijn hierover geïnformeerd. Heb je kaarten voor deze voorstellen en heb je geen e-mail, sms of brief ontvangen betreft de verplaatsing? Neem dan even contact op met onze Theaterkassa via: teis@stadskanaal.nl of telefonisch via 0599 - 631 731 (di t/m vr van 13.00 tot 15.00 uur). 

Van der Laan en Woe zijn terug in de theaters! De afgelopen tijd sleepten Niels en Jeroen ons door de lockdown met hun baanbrekende tv-show Even Tot Hier.

Nu komen zij met hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan.

Ook in de zevende theatershow van Van der Laan en Woe wemelt het van de grappen, de scènes en de muzikale acts.

“Een verbluffende multimediale show waarmee Van der Laan & Woe zichzelf overtreffen. Een avond vol fantastische vondsten in oergeestige sketches en liedjes. Je mond valt open van zo veel vindingrijkheid en theatraal vernuft”.

★★★★★ De Volkskrant
Over hun vorige voorstelling ‘Pesetas’

Deel pagina: