9 december 2022

Gratis circusfestival Ommelebom tijdens het Theaterweekend

Ommelebom keert terug van weggeweest

Met gepaste trots presenteert Theater Geert Teis het Ommelebom festival! Een doldwaze middag op zaterdag 28 januari vanaf 14.00 uur in het theater waar de kinderen de baas zijn, volledig in circus thema. Doe mee aan de vele activiteiten, geniet van een lekkere snack of kom je verwonderen bij de magische shows. En dat niet alleen: kinderen die lid zijn van de Teis KidsClub mogen met hun hele familie gratis naar Ommelebom! Ben je nog geen lid? Meld je dan HIER gratis aan.

Feestelijke opening
Het Ommelebom festival zal om 14.00 uur feestelijk worden geopend door burgemeester Klaas Sloots. Het is dan ook aan te raden om er op tijd te zijn zodat je deze bijzondere opening niet mist. Bij binnenkomst in het theater zal er een programma worden uitgedeeld zodat de kinderen kunnen zien waar wat te doen is.

Terug van weggeweest 
Het is 30 jaar geleden dat het Ommelebom festival voor het laatst werd georganiseerd in Theater Geert Teis. Nog steeds hebben veel mensen hier warme herinneringen aan. Ommelebom werd een jaarlijkse traditie waar iedereen al ver van te voren naar uitkeek. Nu, bijna 30 jaar later, gaan oude tijden herleven!

Mis het niet
Het belooft een magische middag te worden in het theater vol festiviteiten voor de kinderen. Kinderen die lid zijn van de Teis KidsClub mogen met hun hele familie gratis naar Ommelebom. Lid worden van de Teis KidsClub is helemaal gratis en aanmelden kan HIER.

Meer info & kaarten
Het Ommelebom festival vindt plaats op zaterdag 28 januari vanaf 14.00 uur. Ga voor alle informatie naar: theatergeertteis.nl/ommelebom