1 juli 2024

Kaarten bestellen kan tot 10 september uitsluitend online

De Theaterkassa is tot 10 september 2024 gesloten. Het is tot die tijd dus niet mogelijk om telefonisch of aan de kassa je theaterkaarten voor het nieuwe seizoen te bestellen. Maar niet getreurd, online bestellen is uiteraard gewoon mogelijk. 

Online bestellen mogelijk en vragen kunnen via de online chats

Je theaterkaarten voor ons nieuwe seizoen bestel je eenvoudig via onze website en betaal je gemakkelijk via IDEAL. Vanaf dinsdag 10 september 2024 is het ook weer mogelijk om telefonisch te bestellen of om even langs te komen in het theater. Heb je een dringende vraag die echt niet tot die tijd kan wachten? Stuur ons dan een bericht via onze Facebookpagina of DM ons via Instagram en proberen deze dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Vanwege de zomerperiode kan ook online een reactie wat langer duren dan je van ons gewend bent.

Op zaterdag 28 september gaat het nieuwe theaterseizoen traditiegetrouw van start met de Wattenavond! (uitverkocht), de seizoenspresentatie voor onze Vrienden. We hebben in het in het nieuwe seizoen weer een gevarieerd programma voor jong en oud met ruim 110 voorstellingen. 

Vanaf september heten we je weer van harte welkom in ons theater. We wensen je uiteraard ook een hele fijne zomer toe!