10 oktober 2022

Richard Groenendijk wint Poelifinario

Richard Groenendijk is in de prijzen gevallen tijdens het Cabaretgala in Den Haag. Hij kreeg de Poelifinario in de categorie Entertainment voor zijn voorstelling Voor iedereen beter, die op vrijdag 9 december nog bij ons te zien is. Eerder waren publiek én pers al lovend over deze voorstelling.

De Telegraaf schrijft: " ’Richard Groenendijk is al jaren één van de beste entertainers van Nederland’, zo stelt de cabaretjury. ’Ook Voor iedereen beter zit weer vol hilarische conferences, een stortvloed aan beledigingen en een paar zeer ontroerende liedjes. Het is daarnaast de meest persoonlijke voorstelling die hij ooit maakte. Op meerdere momenten is de strijd zichtbaar die Groenendijk levert tegen zichzelf, al dan niet imaginaire vijanden en de misvatting dat het volk inferieur is aan de elite. Deze subtiele rode lijn tilt dit programma nog boven zijn eerdere werk uit’, aldus het juryrapport".

Richard Groenendijkkomt nog naar Stadskanaal
Ben je enthousiast geworden en wil je de voorstelling zelf zien? Ga dan snel voor de laatste kaarten voor vrijdag 9 december bij ons in Teis naar: https://www.theatergeertteis.nl/voorstellingen/richard-groenendijk