29 mei 2024

Riëtte Kruize stopt als directeur van Theater Geert Teis

Per 1 augustus stopt Riëtte Kruize met haar werkzaamheden als directeur van Theater Geert Teis. Ze gaat haar droom achterna en begint een eigen horecaonderneming in Coevorden. Riëtte laat een prachtige programmering voor het theaterseizoen 24/25 na en wist in de periode dat ze in Theater Geert Teis werkte het team enorm te inspireren met haar kennis en enthousiasme.

Riëtte: “Al jaren heb ik een grote droom die af en toe weer even de kop opsteekt namelijk, het runnen van mijn eigen horecaonderneming. Steeds heb ik gewacht op het juiste moment. Alleen kwam dat maar niet omdat er elke keer weer een andere leuke uitdaging op mijn pad kwam, zoals de functie van directeur van Theater Geert Teis. Toch is mijn droom nooit helemaal verdwenen en hoewel de timing beter kan, kwam de perfecte locatie nu opeens in beeld. Het was liefde op het eerste gezicht en dus heb ik besloten om deze grote droom nu waar te maken. Ik start een eigen horecazaak in het mooiste pand van Coevorden.

Helaas betekent dit nieuwe begin ook het einde van mijn andere passie en beëindig ik mijn werkzaamheden bij Theater Geert Teis. Ik heb dit prachtige theater met haar toegewijde medewerkers in het hart gesloten en ik ben dankbaar voor de prestaties die we samen hebben geleverd en voor het grote aantal bezoekers dat we mochten ontvangen het afgelopen seizoen. Het theater onderscheidt zich door haar ervaren en enthousiaste medewerkers en ik kan dan ook met een gerust hart mijn werkzaamheden straks overdragen”.

Alle collega’s van het theater zijn ontzettend trots dat ze deze prachtige nieuwe stap durft te nemen. De zoektocht naar haar opvolger gaat binnenkort van start.