1 december 2022

Teis KidsClub bij sinterklaasvoorstelling

Versier je eigen strooizakje!

Aanstaande zondag 4 december zijn er twee voorstellingen van Ernst, Bobbie en de rest - Pimp de Sint show!  te zien in ons theater. Voorafgaand aan de voorstellingen kun je terecht in de KidsClub Zone waar je kunt knutselen, tekenen en lezen. Ook zijn er schminkers van de McDonald's die jou als een ware roetveegpiet maken. De speciale activiteit is het versieren van je eigen pieten strooizakje. In de KidsClub liggen katoenen strooizakjes en textielstiften, zodat je er helemaal je eigen kunstwerk van kunt maken. Laat je strooizakje vooral liggen in de KidsClub, want dan kun je hem na afloop van de voorstelling weer gevuld met lekkers door de Jumbo Froukje Sloot ophalen! 

Lid zijn / worden van de Teis KidsClub is helemaal gratis en zonder verplichtingen. Is jouw kind nog geen lid? Schrijf hem / haar dan in middels de aanmeldflyers die zondag bij de KidsClub Zone liggen of doe het eenvoudig online via: theatergeertteis.nl/kidsclub

Winnaar kleurwedstrijd
Dank aan iedereen die heeft mee gedaan aan de kleurwedstrijd die in aanloop naar de sinterklaasvoorstellingen gehouden werd. Geralynn Lopers is de gelukkige winnaar. Zij heeft een prachtig prijzenpakket gewonnen met prijzen van de Intertoys Stadskanaal, Restaria Menistenplein en de productie van Ernst & Bobbie. Van harte gefeliciteerd!