1 april 2023

Theater Geert Teis grapt met ludieke 1-april actie

Deze week brachten we het nieuws naar buiten over de zogeheten ‘mediastoelen’. Deze stoelen zouden gericht zijn op meer comfort voor de mobiel-gebruikende theaterbezoeker. Zo zijn de mediastoelen voorzien van een oplaadpunt voor je mobiel, een comfortabele armleuning, een verstelbare mobielhouder en de optie om de stoel te verhogen zodat je geen last hebt van de mensen voor je.

“Uiteraard gaat het hier om een 1-april grap”, vertelt Jasper Stuut van de marketingafdeling van het theater. “We hopen dat de lezers de grap kunnen waarderen. In de theaterwereld zien we steeds meer bezoekers die tijdens de voorstelling foto’s of video’s maken en zo bracht het ons op dit ludieke bericht. Want hoe heerlijk is het om je een avond onder te dompelen in de verbeelding en op te gaan in het moment, zónder mobiel. Op die manier kun je optimaal genieten van je avond uit in het theater en beleef je samen met de artiest en andere bezoekers een unieke voorstelling. Dat is de magie van theater”.

Lees hier het hele artikel over de mediastoelenhttps://www.theatergeertteis.nl/nieuws/theater-geert-teis-pioniert-met-mediastoelen