Sfeervolle locatie


Theater Geert Teis ademt de warmte en gemoedelijkheid van theater. De unieke entourage biedt ieder evenement een bijzondere en originele setting. Het rode pluche gevoel, de gastvrijheid van de medewerkers en de vele mogelijkheden in alle zalen dragen hier aan bij. Theater Geert Teis voegt daardoor net dat beetje extra toe aan uw evenement om het tot een groot succes te maken.

Unieke kenmerken

  • Alles onder één dak
  • Volledige technische ondersteuning
  • Professionele catering beschikbaar
  • Alle ruimtes zijn voorzien van één of meerdere bars
  • Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer met scherm
  • Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid naast het theater
  • Busstation op minder dan vijf minuten loopafstand
  • Hotelfaciliteiten binnendoor bereikbaar

Ontdek de mogelijkheden

Theater Geert Teis heeft alles in huis voor uw evenement, biedt volledige technische ondersteuning en er is professionele catering beschikbaar. Alle ruimtes zijn voorzien van één of meerdere bars en een beamer met scherm. Naast een intieme grote Theaterzaal beschikt het theater over een ruime foyer, een afsluitbaar Theatercafé en een multifunctionele Pleinzaal.

We denken met u mee

We doen er alles aan om uw evenement tot een succes te maken en kunnen veel uit handen nemen. Bent u op zoek naar een act, artiest of muziek, dan kunnen wij u daar bij helpen. Ook kunt u via onze beeldschermen in de foyer uw bedrijf of bedrijfsuitingen digitaal onder de aandacht brengen.

Met uw relaties of gasten naar een voorstelling

Theater Geert Teis biedt de perfecte ambiance om uw relaties (zakelijk of privé) een complete avond uit te bezorgen. Of u nu met 15 of met 600 gasten komt, wij zijn in staat u een bijzondere avond op maat aan te bieden. Combineer bijvoorbeeld een voorstelling met vooraf een theaterdiner en in de pauze of na afloop een hapje en een drankje. Wij verwelkomen u en uw gasten graag voor een compleet avondje uit. Afhankelijk van uw wensen stellen op maat het beste arrangement voor u samen.

Deel pagina: