Teis Thuis Theater

We beschikken over een prachtig theater dat nu niet kan worden gebruikt zoals  we dat zouden willen. Daarom willen we ons podium graag aanbieden aan jou! Heb je altijd al eens op de planken willen staan met een liedje, toneelstukje, lezing of noem maar op, dit is je kans. Je krijgt van ons de mogelijkheid om dit op ons toneel te doen. Het optreden mag maximaal 15 minuten duren. Wij zorgen dat je in het licht staat en dat je optreden wordt opgenomen. Jij zorgt voor het decor en natuurlijk je act. Denk vooral niet te groot qua decor, een foto, stoel of kandelaar kan natuurlijk al genoeg zijn. Wij zullen er op toezien dat alles verloopt volgens de geldende richtlijnen van het RIVM. Publiek is helaas niet toegestaan, maar we publiceren de video op ons Youtube kanaal en onze social media zodat iedereen kan meegenieten van jouw optreden. 

Hoe werkt het?

  1. Wil je een optreden doen? Vul dan het onderstaande formulier in. Doe dit vóór zaterdag 9 mei. Geef aan wat je zou willen doen, wat je meeneemt aan decor en of je eventueel iets van ons nodig bent. Denk bijvoorbeeld aan een vleugel, stoel o.i.d.;
  2. Je ontvangt van ons een bevestiging van je deelname en het tijdstip waarop we je verwachten. Let op, je mag één iemand meenemen! Wij ontvangen je en zorgen dat je optreden goed zal verlopen. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat je optreden wordt gefilmd. Kun je niet op de voorgestelde datum, dan kijken we samen naar een vervangende datum. 
  3. Na afloop plaatsen we de video van je optreden op Youtube, onze social media en onze website. Daarnaast sturen we jou het videobestand natuurlijk ook toe. 

We zijn heel erg benieuwd wie we allemaal mogen verwelkomen en welke unieke optredens wij en het publiek thuis te zien zullen krijgen.  

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.