Vol bekende Sinterklaasliedjes, grappen en actie!

Sinterklaas is dit jaar een stuk hipper dan anders. Sinterklaas is zelfs helemaal Bling Bling. Hij heeft een persoonlijk assistent die hem helemaal van deze tijd maakt. Sinterklaas vindt het heerlijk, dat nieuwerwetse.

Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas en als Ernst en Bobbie erachter komen wat er met Sint gebeurd is, moeten ze alles op alles zetten om samen met alle jongens en meisjes Sinterklaas te redden!

Een gezellige maar ook spannende Sinterklaasvoorstelling vol bekende Sinterklaasliedjes gecombineerd met de bekende hits van Ernst en Bobbie. Voeg daar een doldwaas avontuur bij, veel grappen, een hoop actie, twee Segways die het theater door zoeven en je hebt de Pimp de Sint Show.

De Volkskrant gaf deze voorstelling maar liefst 4 sterren. Volgens Ernst en Bobbie zelf is Pimp de Sint Show misschien wel de aller-leukste show uit het rijke oeuvre van het populaire kinderduo.

Teis KidsClub: versier je eigen strooizakje!
Voorafgaand aan de voorstelling kun je terecht in de KidsClub Zone in het theater waar je kunt knutselen, tekenen en lezen. Ook zijn er schminkers van de McDonald's die jou als een ware roetveegpiet maken. De speciale activiteit is het versieren van je eigen pieten strooizakje. In de KidsClub liggen katoenen strooizakjes en textielstiften, zodat je er helemaal je eigen kunstwerk van kunt maken. Laat je strooizakje dan vooral liggen in de KidsClub, want dan kun je hem na afloop van de voorstelling weer gevuld met lekkers door de Jumbo Froukje Sloot ophalen! 

Lid zijn / worden van de Teis KidsClub is helemaal gratis en zonder verplichtingen. Is jouw kind nog geen lid? Schrijf hem / haar dan in middels de aanmeldflyers die zondag bij de KidsClub Zone liggen of doe het eenvoudig online via: theatergeertteis.nl/kidsclub

Deel pagina: