Lastige kinderen? Heb jij even geluk!

Het is helemaal van deze tijd, de perfecte ouder of professional willen zijn. Is dat wel mogelijk? Lastige kinderen, puberaal gedrag, ADHD; problemen genoeg bij het opvoeden. Hoezo kan je dan een perfecte ouder of professional zijn? Tijdens een lezing ‘Lastige Kinderen? Heb jij even geluk’ ga je horen hoe het anders kan. Ja maar, je hoeft mij niet te zeggen hoe ik mijn kinderen op moet voeden. Dat zullen veel ouders en professionals als reactie geven. Logisch toch! Nee, zo’n lezing is het niet. We gaan OMDENKEN.

Tijdens deze lezing krijg je te horen ‘wat zou kunnen zijn’. Een andere bril opzetten helpt het net even in een ander perspectief te bekijken. Wel een waarschuwing vooraf: na deze lezing is opvoeden nooit meer hetzelfde.

Wil je erbij zijn deze avond? Kom dan naar onze Perspectief (ouder)avond! De kaarten kosten € 1,- per bestelling. Er geldt een maximum van 2 kaarten per bestelling en vol = vol.

‘’Omdenken is een manier van denken en doen, waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en onderzoekt wat je daarmee zou kunnen. Omdenken benadert een probleem als ruwe energie; frustratie die zijn vorm nog niet gevonden heeft. De Omdenkshow laat je op indringende en onontkoombare manier de voordelen zien van omdenken: innovatie, creativiteit en inspiratie. Het is de ultieme mix van theater, cabaret en voordracht.

Meer dan 850.000 deelnemers hebben inmiddels een programma van Omdenken meegemaakt en grondlegger Berthold Gunster schreef 13 boeken over zijn gedachtegoed.’’