3 juni 2024

Vacature online: Theaterdirecteur (36 uur)

Per 1 augustus 2024 zoeken wij een nieuwe theaterdirecteur voor 36 uur (1 fte). De vacature staat inmiddels online en je hebt t/m 13 juni 2024 om te reageren op deze prachtige functie. 

Theater Geert Teis is al ruim 55 jaar een springlevend, toonaangevend regiotheater in zuidoost Groningen. Het aanbod is breed en divers. Theater Geert Teis heeft een theaterzaal van 620 stoelen, het Teis Foyertheater met een capaciteit van 90 stoelen, ruime foyers, een theatercafé en een multifunctionele Pleinzaal. Er worden op jaarbasis ongeveer 120 professionele voorstellingen geprogrammeerd en 50 zaalevenementen. Per seizoen trekt het theater ruim 60.000 bezoekers uit de brede regio.

Het is een plek waar altijd iets gebeurt, waar medewerkers, publiek en bespelers zich thuis voelen en graag terugkomen. Theater Geert Teis is een onderdeel van de Gemeente Stadskanaal. Ben jij dé persoon om aan het roer te staan van de vaste groep medewerkers en de grote groep vrijwilligers? Lees dan snel de vacature en reageer direct! 

Reageren op de vacature is helaas niet meer mogelijk.